Opslag in geconditioneerd depot

Heeft u behoefte aan extra depotruimte, voor een korte of lange periode? Art & facts biedt de mogelijkheid om per gebruikte (kubieke) meters erfgoed op te slaan voor de door u gewenste termijn.

Het eerste erfgoed depot in Amsterdam waar Art and facts diverse collecties beheert en archief- en kunstopslag doet.

Opslagfaciliteiten

Art & facts beschikt over hoogwaardige, geklimatiseerde en beveiligde depotruimtes voor de opslag en beheer van kunstcollecties en archieven. Wij registreren, digitaliseren en verhuren per object, m2 of m3 voor flexibele periodes. De ideale oplossing voor instellingen die opslag en beheer van hun objecten in zijn geheel, of gedeeltelijk, willen uitbesteden. 

Onze klanten

Inmiddels behoren onder andere Kasteel de Haar en de Fiep Westendorp Foundation tot onze klanten. Naast opslag voor musea, galeries en andere culturele instellingen, bieden wij tevens de mogelijkheid om privécollecties op te slaan. Meer informatie hierover leest u op deze pagina

Benieuwd naar ons depot?

U bent van harte welkom om ons depot in het EYE Collectiecentrum te bezichtigen. Hiervoor kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar info [at] artandfacts.nl.