Opslag in geconditioneerd depot

Heeft u behoefte aan extra depotruimte, voor een korte of lange periode? Art & facts biedt de mogelijkheid om per gebruikte (kubieke) meters erfgoed op te slaan voor de door u gewenste termijn.

Het eerste erfgoed depot in Amsterdam waar Art and facts diverse collecties beheert en archief- en kunstopslag doet.

Opslagfaciliteiten

Art & facts beschikt over hoogwaardige depotruimtes (onder andere in het EYE Collectiecentrum) voor de opslag en beheer van kunstcollecties en archieven. Wij registreren, digitaliseren en verhuren per object, m2 of m3 voor flexibele periodes. De ideale oplossing voor instellingen die opslag en beheer van hun objecten in zijn geheel willen uitbesteden. Het kan hierbij gaan om museale objecten, archieven, films, etc. Doordat het depot volledig door Art & facts wordt beheerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van objecten, het omschrijven of zelfs het vervoer daarvan. 

Onze klanten

Inmiddels behoren onder andere Kasteel de Haar en de Fiep Westendorp Foundation tot onze klanten. Naast opslag voor musea, galeries en andere instellingen uit het culturele veld, bieden wij tevens de mogelijkheid om privé collecties op te slaan. Meer informatie hierover leest u op deze pagina

Benieuwd naar ons depot?

U bent natuurlijk van harte welkom om ons museale depot in het EYE Collectiecentrum te bezoeken. Hiervoor kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar info [at] artandfacts.nl.