Particuliere- en bedrijfscollecties

Art & facts beschikt over hoogwaardige, geklimatiseerde en beveiligde depots in het EYE Collectiecentrum, voor flexibele opslag (in ruimte en tijd) en beheer van kunstcollecties en archieven. U kunt hierbij denken aan schilderijen, sculpturen of meubilair die u onder geklimatiseerde omstandigheden wilt bewaren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. 

Geklimatiseerde depotruimtes

Het zijaanzicht van ons geconditioneerde depot in Amsterdam. Art & facts is opgericht als de logistieke zuster van WAD depots. In onze depots wordt, volgens museale normen, een temperatuur van 18 graden en een luchtvochtigheid van 50% gehandhaafd. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor de opslag van uiteenlopende collecties. 

Momenteel beschikken wij over depotruimtes in het EYE Collectiecentrum. Daarnaast werken we aan een nieuw depot dat in 2019 op het bedrijventerrein De Boeg langs de A44 bij Leiden zal openen. Hier wordt onder andere een ruimte beschikbaar gesteld voor de opslag van classic cars. Meer informatie over de ontwikkeling van dit ons nieuwe depot leest u op onze nieuwspagina.

Flexibele opslag

Wij verhuren onze ruimtes per object, m2 of m3 voor flexibele periodes. Door deze flexibiliteit zijn onze geklimatiseerde en beveiligde depots uitermate geschikt voor kunstopslag en beheer van privécollecties. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw collectie te registreren en/of digitaliseren. 

Antiek meubilair van Kasteel de Haar in ons geklimatiseerd depot in het Eye collectiecentrum in Amsterdam-Noord.  De binnenkant van ons een van onze museale depots in Amsterdam.

Benieuwd naar ons depot?

U bent natuurlijk van harte welkom om ons depot in het EYE Collectiecentrum te bezoeken. Hiervoor kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar info [at] artandfacts.nl.