MuseumDepotShop gaat internationaal

Op Internationale Museumdag (18-05-2020) bracht de MuseumDepotShop een persbericht uit met het nieuws dat de webshop internationaal gaat uitbreiden. Je kan het persbericht hier teruglezen. Ook diverse media pikte ons nieuws op. Zo heeft Het Financieel Dagblad een interview hierover geplaatst met Arjen Pels Rijcken. 

Uitbreiding naar Engeland en Duitsland

De webshop is sinds het einde van 2019 met divers musea in het Verenigd Koninkrijk in gesprek. Naar verwachting zal er in dat land begin 2021 een kantoor openen om de Engelse musea te helpen met het herbestemmen van hun collecties. Een jaar later is Duitsland aan de beurt. 

Shoppen wereldwijd

Daarnaast is de webshop recent vertaald naar het Engels. Hierdoor is het nu vanuit heel de wereld mogelijk om museale stukken een nieuw leven in huis te geven. Je kan de Engels webshop hier bekijken

Benieuwd naar de depots?

Wil je een keer ons depot bezichtigen voor verdere oriëntatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen!