Stageopdracht marketing strategie Collectioneurs.nl

24-40 uur per week, periode: zomer 2021

In september 2020 heeft Art & facts na het succes van de MuseumDepotShop een tweede webwinkel gelanceerd: Collectioneurs.nl. Deze site biedt stukken aan uit de collecties van verzamelaars. Om het merk Collectioneurs.nl beter in de markt te zetten zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing student(e) die ons kan ondersteunen bij het uitwerken van onze marketingstrategie.  

 

Onderzoeksopdracht

Wij zoeken een stagiaire die een marketingstrategie voor Collectioneurs.nl opstelt. Naast het gebruik van de bekende social media kanalen, willen we hierbij ook kijken naar analoge kanalen en andere alternatieve campagnes. De onderzoeksopdracht kan indien gewenst uitgebreid worden tot een afstudeeronderzoek.

 

Werkzaamheden

Naast je onderzoek, zal je op alle vlakken meewerken binnen de organisatie van Art & facts en de marketingwerkzaamheden van Collectioneurs.nl en MuseumDepotShop ondersteunen. Denk hierbij aan het inplannen van social media posts, opstellen van nieuwsbrieven en meedenken over campagnes en andere acties.

 

Interesse?

Stuur uiterlijk 30 juni je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar alexandra[at]artandfacts.nl t.a.v. Alexandra van Strien-de Groot en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature, mogelijk al voor de sluitingsdatum.

 

Voor vragen naar aanleiding van de vacature kan je contact opnemen met ons via 085-0074242.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd naar de depots?

Wil je een keer ons depot bezichtigen voor verdere oriëntatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen!