Collectie dienstverlening

Begonnen als ontwikkelaar van depots voor de opslag van erfgoed is het bedrijf uitgegroeid tot een integrale dienstverlener voor het beheer en behoud van kunst en erfgoed. Tevens zijn wij initiatiefnemer en oprichter van Stichting MuseumDepotShop. Onze ambitie is onszelf te ontwikkelen tot een middelgrote dienstverlener waar musea blindelings op vertrouwen.

Alles voor het collectiebeheer

De groep dienstverleners waar een collectiebeheerder uit kan kiezen ter ondersteuning van zijn beleid is uiterst divers. Art & facts verenigt alle relevante diensten onder één dak en verzorgt naast opslag en beheer ook het herbestemmen van museale objecten en detachering van museumspecialisten. Door het gehele traject inzichtelijk te maken bieden wij een unieke aanpak die een collectiebeheerder in staat stelt zich te focussen op zijn kerntaken.

Neem een kijkje

Art & facts beschikt in het EYE Collectiecentrum over geklimatiseerde depots, die op flexibele basis (in zowel ruimte als tijd) verhuurd worden. Wil je onze depots een keer in het echt bezoeken? Neem dan via onderstaande button contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Het team van Art & facts

De organisatie van Art & facts bestaat uit een klein team van tien medewerkers. Hierdoor zijn de lijntjes kort en word je altijd persoonlijk geholpen.

Arjen Pels Rijcken

Ontwikkelaar van depots voor de opslag van kunst en cultureel erfgoed.

  • arjen[at]artandfacts.nl
  • 06 - 553 20397
Jeroen Harinck

Jurist, gespecialiseerd in logistieke processen rondom de opslag en aanverwante diensten

  • jeroen[at]artandfacts.nl
  • 06 - 547 27101
Wij werken o.a. voor

Werken voor Art & facts?

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacatures bij Art & facts:

Stage-vacature online marketing communicatie
32-40 uur per week, start: januari/februari 2022

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe museumspecialisten! Bij Art & facts werken we samen met een brede groep museumspecialisten die in teamverband en individueel musea kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Als je interesse hebt om onderdeel te worden, bezoek dan onze website www.museumspecialisten.nl en schrijf je in!

Benieuwd naar de depots?

Wil je een keer ons depot bezichtigen voor verdere oriëntatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen!